Drop

Moet je verplicht regenwater
afkoppelen van de gemeente?

Rawinso heeft de oplossing

Rawinso advies staat klaar voor particulieren, bedrijven en gemeenten

Gebruik regenwater slim, dat kan met de praktische oplossingen van Rawinso. Van handige Do It Yourself-kratten tot op maat gemaakte systemen. Wij werken met (regen)water, dat doen we al jaren. Complexe uitdagingen en veranderingen, zoals de toename van droogte en hevige hoosbuien, vragen om een pragmatische aanpak. Wij kunnen dat bieden. Voor het opvangen van regenwater, het hergebruiken, de installatie en alles daar tussenin. Wij geven concreet advies, hebben een krachtig netwerk en een breed samengesteld assortiment aan producten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, oplossingen zijn er altijd.

Ook interessant voor ondernemers

Wil jij met jouw bedrijf grip krijgen op het regenwater, duurzaam verantwoord ondernemen en innovatief omgaan met regenwater? Wij bieden slimme oplossingen, geven praktisch advies en hebben een no-nonsense aanpak. Dus terwijl jij je op jouw business focust, zorgen wij voor een concrete oplossing. Wij weten precies wat jij nodig hebt, om duurzamer te ondernemen en ook kunt besparen op de drinkwaterkosten. Neem contact met ons op, onze adviseurs komen graag bij je langs.

Ondersteuning en slimme oplossingen voor overheidsorganisaties

Werk je voor de overheid? Wij begrijpen dat jullie een belangrijke taak hebben gekregen vanuit het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie (DPRA). Na het in kaart brengen van de probleemplekken doormiddel van stresstesten is het nu tijd om maatregelen te nemen. Het klimaatadaptief inrichten van de openbare ruimte. En net zo belangrijk, het stimuleren van inwoners en ondernemers om in actie te komen op eigen terrein. Een uitdaging! Wij gaan deze uitdaging samen met jou aan. Wij weten hoe je regenwater slim kunt gebruiken in verschillende situaties. Als kennispartner staan we graag voor je klaar en als projectaanpakker regelen wij het en pakken we projecten grootschalig op. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en onze ervaringen? Neem contact met ons op.

Voorbeelden Contact

Rawinso Adviseurs

Rawinso heeft een team vakkundige adviseurs en een netwerk met installateurs. Iedere situatie is verschillend, dat vinden wij nu juist zo uitdagend. De adviseurs van Rawinso delen graag kennis en ervaring en maken jou enthousiast om ook regenwater slim te gebruiken. Wij geven graag advies en maken praktische voorstellen, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Wil je zelf aan de slag? Dat kan ook. Ga eens langs bij een verkooppunt in jouw buurt en laat je informeren. Of neem een kijkje bij onze innovatietuin bij Intratuin Lochem en zie met eigen ogen hoe Rawinso werkt!

Neem contact op
Fill 1 Created with Sketch.